Wenkbrauwen met Anastasia Beverly Hills

Door de highlights in mijn haar lijken mijn wenkbrauwen al vrij donker want van nature heb ik donker bruin haar. Ook de vorm is best ok, ik laat ze wanneer ik bij de schoonheidsspecialiste ben in model harsen en de tussenliggende maanden verwijder ik hier en daar haartjes die weer verschijnen op plaatsen waar ik ze niet hebben wil. Dus meestal zijn mijn wenkbrauwen naturelle!

Wanneer je je sober opmaakt (komt een aparte blogpost van!) vind ik het wel erg mooi de wenkbrauwen wat aan te zetten. Bij een wat heftiger ooglook vind ik het bij mezelf echt niet mooi.

Ik gebruik hiervoor een wenkbrauw potloodje van Mac of het palletje van Anastasia Beverly Hills Brunette 1 en 2. Deze laatste laat ik aan jullie zien.

Afbeelding

Ik gebruik het schattige roze kwastje van Anastasia erbij die erg fijn werkt! In het doosje zit ook een kwastje maar deze is vrij hard.

Afbeelding

Afbeelding

Er zitten twee kleuren poeder in een wax en een highlighter. Ik gebruik het lichte poeder, de donkere is echt voor brunettes met donker haar.

Met de wax en de highlighter heb ik niet zoveel … ik heb ook een soort mascara wax van Anastasia en dat werkt vele malen fijner!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

De swatch van de lichte lijkt erg licht maar schijn bedriegt! Kijk maar wanneer je hem gebruikt dan kleurt hij prima. Gewoon een mooi verzorgde wenkbrauw met net wat meer kleur.

Afbeelding

Je kan het poeder aanbrengen met een soort malletje. Maar ik zet hem gewoon aan met het kwastje, eerst een verticaal streepje aan de kant van de neus, dan vanaf de onderkant van de wenkbrauw poeder aanbrengen. Je moet voorzichtig zijn met poeder aan de bovenkant van de wenkbrauw want dat staat snel heel dik en vol.

Ik vind het poeder erg fijn, het werkt snel en mooi en je kan makkelijk correcties maken (beter dan met een pootloodje) Ik zou alleen nooit meer een volledig palletje kopen, een los poeder in de juiste kleur met kwastje en wax mascara is all you need!

Anastasia Beverly Hills is onder andere te koop bij de Douglas.

Groetjes Didi

Plaats een reactie